1998 óta foglalkozik cégünk SZOLÁRIUM gépek PLEXI alkatrészeinek pótlásával, forgalmazásával, gyártásával. Termékeink megtalálhatóak , szinte valamennyi magyarországi  szolárium forgalmazó cégnél , melyek előállításához a legmagasabb minőséget képviselő alapanyagokat használjuk fel.                  Szinte valamennyi  típushoz vállaljuk az elhasználódott SZOLÁRIUM PLEXI pótlását rövid határidővel.

FONTOS TUDNIVALÓK a SZOLÁRIUM PLEXIRŐL!

A SZOLÁRIUMban használat PLEXIK abban térnek el a többi plexitől , hogy a lehető legalacsonyabb mértékben szűrik a SZOLÁRIUMOK uv sugárzását.

Lehetőség szerint  szakmai tapasztalattal rendelkező cégtől szerezze be SZOLÁRIUM PLEXI alkatrészeit , hogy garantáltan megfelelő alapanyagból készülő termékeket kapjon.

MINDEN ESETBEN ! kimondottan a szoláriumokhoz kifejlesztett fertőtlenítő szert használjon, mivel ezek a készítmények a lehető legkisebb mértékben károsítják a PLEXIT és garantálják a legmagasabb higiéniát készülékében. A NEM MEGFELELŐ SZEREK használata TÖNKRETEHETI a PLEXIT.

A készülékek üzemeltetése közben rengeteg külső behatás éri a SZOLÁRIUM PLEXIT. Az elöregedés okai :  mechanikai terhelés ,  használat alatti nagy hőingadozás ,  folyamatos magas UV terhelés. Az elhasználódásnak vannak látható jelei : hajszálrepedések ,  az PLEXI elszíneződése ,  rugalmasságának csökkenése. A nem látható jelek : az UV sugárzás átengedési képesség drasztikus csökkenése ! FONTOS , hogy szervízperiódusonként minden esetben szakemberrel ellenőriztesse a SZOLÁRIUM PLEXI állapotát a fent felsoroltak alapján !

Az elhasználódott PLEXI alkatrészek nagyon ronthatják készüléke hatásfokát és ez negatívan hat vendégei elégedettségére és üzletének forgalmára. Lehet egy szoláriumban a legjobb hatásfokú cső , ha az elöregedett  PLEXI nem funkcióját tölti be , hanem szűrőként működve nagy százalékban csökkenti a csövek barnítási erejét !!! A plexi nem utolsó sorban befolyásolja a készülék optikai állapotát is. Az elöregedett , repedezett , besárgult , elszíneződött szolárium plexi  még a legszebb gépet is lestrapáltnak és elhasználtnak tünteti fel. A jó állapotú plexi minden szempontból jótékony hatással lesz üzletére , kihozza készülékéből a legmagasabb hatásfokot a barnításban és vendégei komfort és higiéniás érzete is a maximumon lesz !

Legyen egy lépéssel mindig konkurenciája előtt !

NE HANYAGOLJA EL KÉSZÜLÉKE PLEXI ALKATRÉSZEIT !!!

KERESSE PLEXI TERMÉKEINKET PARTNEREINKNÉL !